Tilaus- ja palautusehdot

Tuotteet

Grillimaan kaupassa myydään tarvikkeita grillaamiseen ja ruoanlaittoon. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden myyjä on Grillweb Oy. Varaamme oikeuden muutoksiin.

Toimitus

DB Schenkerin toimitus lähimpään noutopisteeseen maksaa 4,90e alle 50 euron tilauksissa. Yli 50 euron tilauksiin DB Schenkerin toimitus on ilmainen.

Grillimaa toimittaa koko Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa ja tietyt erikoispostinumeroalueet.

Tilausten käsittelyssä kestää normaalisti 1-2 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus kuljetetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Jos tilaus tai osa tilauksen tuotteista on myöhästymässä ilmoitamme siitä teille mahdollisimman nopeasti. Tilaukset tai osa tilauksesta saatetaan myös toimittaa suoraan kolmannen osapuolen toimesta.

Nouto

Nouto on mahdollista osoitteesta Snettansintie 24, 02740, Espoo. Yleensä noutaminen on mahdollista kello 10-18 arkipäivisin, mutta myös illalla tai viikonloppuisin erikseen sovittaessa.

Palautusoikeus

Meiltä tilattuissa tuotteissa on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla uutta vastaavassa kunnossa, käytettyjä tuotteita ei valitettavasti voi enää palauttaa. Ostaja maksaa itse palautettavien tuotteiden postikulut. Otathan yhteyttä info@grillimaa.com,jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita. 

 

Huomaa, että noutamatta jätetty tilaus ei tarkoita tuotteen palauttamista. Noutamatta jättämisestä veloitamme 15 euron palvelumaksun.

Vialliset tai väärät tuotteet

Viallisissa/väärissä tuotteissa asiakkaalla on oikeus ilmaiseen vaihtoon tai palautukseen. Otathan yhteyttä info@grillimaa.com, niin voimme sopia tarkemmin asiasta.